Dues entitats de Gavà adherides a la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) s’uneixen per crear el renovat Eramprunyà Trail. Una prova que abasta el què cadascuna de les entitats aportaran el millor de si mateixes amb l’objectiu de crear sinèrgies entre entitats, en aquest esdeveniment de gran calat.

UNIÓ MUNTANYENCA ERAMPRUNYÀ

La UME és un grup de muntanya de Gavà amb més de 50 anys d’història, fundat l’any 1963.

Els valors de la nostra entitat es basen en la promoció de l’activitat de muntanya com a font de coneixement i estima de l’entorn del nostre país. Això ens fa vetllar per la recuperació, manteniment i divulgació del nostre patrimoni, especialment el de Gavà, per la difusió del coneixement de la natura i la seva conservació. Un altre dels objectius, pel quals ha treballat la nostra entitat, és la de  vetllar i promoure la cultura, les tradicions i llengua del nostre país.

La gran diversitat dels seus membres, amb més de 700 socis, i de les formes d’estimar la muntanya fa que existeixi un nombre significatiu de seccions: secció d’escalada i alta muntanya, secció d’espeleologia, secció de barrancs, secció d’excursionisme, secció de BTT, secció de cultura, secció d’arxiu i secció infantil i juvenil.

Unió Muntanyenca Eramprunyà
Carrer de Salvador Lluch 6
Telèfon i fax: 93 662 01 24
E-mail: umegava@gmail.com
Apartat de Correus: 46
08850 Gavà (Barcelona)
Horari de Secretaria
Dimecres i divendres de 19 a 21 h

CLUB ATLETISME GAVÀ

El CAG va ser fundat l’any 1986 per un grup d’atletes aficionats. Durant aquests anys s’ha anat convertint en un referent d’aquest esport a nivell comarcal, català i espanyol; organitzant o col·laborant en l’organització d’alguns dels esdeveniments atlètics més importants de Catalunya.

Una de les tasques més representatives de la nostra entitat és l’escola d’atletisme, on no només es formen els futurs atletes, sinó que s’intenta fer créixer els nens i les nenes com a persones, amb civisme, compromís i responsabilitat individual i col·lectiva. El club disposa d’unes instal·lacions d’elit i d’entrenadors i entrenadores de primer nivell, de manera que cobrim totes les especialitats pròpies de l’atletisme en totes les categories, començant per l’escola fins arribar als veterans.

Club Atletisme Gavà
Estadi Municipal la Bòbila
Passatge Elisenda de Montcada, s/n
08850 – Gavà
Telèfon: 936 380 296 – Fax: 936 380 296
E-mail: club@clubatletismegava.com