Dades d’identificació

El tractament de les dades per part de ERAMPRUNYA TRAIL, si cal conservarles será tractada per els dos membres organitzadors:

Identitat: CLUB ATLETISME GAVÀ amb CIF G58529017
Adreça postal:
Estadi Municipal “la Bòbila”
Passatge Elisenda de Montcada s/n
08850 Gavà (Barcelona)
Telèfon: 936 380 296
e-mail: club@@clubatletismegava.com
DPO: rgpd@@clubatletismegava.com

Identitat: Unió Muntanyenca Eramprunyà amb CIF 58809120
Adreça postal:
Carrer de Salvador Lluch 6
08850 Gavà (Barcelona)
Telèfon: 93 662 01 24 umegava@gmail.com
e-mail: umegava@gmail.com
DPO: umegava@gmail.com

Protecció de dades personals

La organització li informa que a través de la seva inscripció a la Eramprunya trail obtenim les seves dades personals per al seu tractament.

A continuació li detallem les finalitats dels tractaments, les dades personals que utilitzem i la base legal que legitima la seva realització.

Quines dadesBase legal aplicableTermini Conservació
Nom, edat, gènere, DNI, dorsal Condicions de participació
/ Normativa vigent
Fins que se celebri la cursa
Finalitats secundàriesQuines dadesBase legal aplicableTermini Conservació
Tramitar l’assegurança dels corredors (cessió de dades) Nom, edat, gènere, DNI, dorsal Condicions de participació / Normativa vigent Fins que se celebri la cursa
Avís incidències cursa Mètode de contacte (telèfon, email) Interès legítim a informar als inscrits davant incidències Fins que se celebri la cursa
Recollida dorsal i bossa del corredor DNI, comprovant inscripció Contracte (No es pot participar sense dorsal) Fins que se celebri la cursa
Publicar la classificació de la cursa Nom, dorsal, temps registrats Interès legítim a oferir els resultats als participants Mentre l’interessat no sol·liciti la cancel·lació de les seves dades
Enviament de comunicacions electròniques (no comercials) relacionades amb la cursa (Excepte menors) email Enviament de comunicacions comercials de productes o serveis similars de la pròpia empresa (Art 21.2 LSSI) Fins a la següent edició de la cursa o mentre no es sol·liciti el cessament d’enviaments

Quan vè. s’inscriu a la cursa Erampunyta Trail tractem les seves dades personals per tramitar la seva inscripció, inscriure-ho en la categoria que li correspongui i lliurar-li el dorsal obligatori per participar. A més, en compliment de la normativa vigent, cedim aquestes dades a una companyia asseguradora perquè tramiti l’assegurança del corredor. Així mateix, publiquem conjuntament la classificació final de la Cursa. Si vè. no desitja que tractem les seves dades personals per a aquestes finalitats, no podrem tramitar la seva inscripció. Per a la resta de finalitats informades, vostè podrà sol·licitar el cessament del tractament a qualsevol moment, fins i tot pels quals ens hagués donat el seu consentiminto prèviament.

Cessió de dades

Les seves dades personals no seran cedits a tercers, excepte aquells que siguin necessaris per tramitar l’assegurança del corredor o si vostè ens ha donat el seu consentiment i no seran utilitzats ni conservats per aquests tercers més enllà de la finalitat comunicada.

Drets de l’interessat

La organització li informa que Vostè pot retirar el consentiment donat pel tractament de les seves dades personals en qualsevol moment. Per això posem a la seva disposició mecanismes que Vostè pot utilitzar quan així ho desitgi. Com exemple, aquests mecanismes poden incloure un enllaç que apareix en tots els nostres missatges de correu i que permet cancel·lar la seva subscripció de manera immediata.

Si vostè accedeix al fet de cedir les seves dades a Allianz amb la finalitat de rebre comunicacions comercials del nostre esponsor, Allianz li comunicarà les finalitats dels seus tractaments i la forma en què pot exercir els seus drets en la primera comunicació que realitzi.

En qualsevol cas, Vostè sempre pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició al tractament o portabilitat de les dades, enviant un missatge de correu electrònic a info@eramprunyatrail.cat indicant Cursa Eramprunya trail.

Finalment li informem que per a qualsevol informació addicional respecte al tractament de les seves dades personals pot contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades enviant un missatge de correu electrònic a info@eramprunyatrail.cat. Així mateix, si considera que els seus drets no s’atenen adequadament, li recordem el seu dret de sol·licitar la tutela de l’Agència Catalana de Protecció de Dades o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.