És molt fàcil anar a una botiga i comprar els trofeus, però l’organització de la cursa l’Eramprunyà Trail li agraden els reptes! Per aquest motiu vam posar-nos en contacte amb l’escola l’Estel Can Bori de l’Hospitalet i tot ha sigut més fàcil amb la seva ajuda. Els nens i les nenes de diversitat funcional seran els autors dels trofeus de la nostra cursa.

Un total de 48 premis que seran un repte i una gran responsabilitat, dirigits  i supervisats pels grans professionals d’aquest centre.

L’Eramprunyà Trail vol reconéixer les pràctiques d’aprenentatge com una eina d’èxit i compromís social.

Gràcies de tot cor!

Qui són?

Som un centre d’Educació Especial de titularitat pública depenent del Departament d’Ensenyament amb gairebé 50 anys d’experiència.

La finalitat del nostre centre és procurar la integració i la inclusió social i/o laboral dels alumnes, adaptant els recursos i fent un treball multidisciplinar per tal d’aconseguir el seu desenvolupament integral.

L’alumne és protagonista del seu propi aprenentatge. Per aquest motiu, el treball a l’aula gira entorn als seus interessos.

La seva filosofia:

Treballa, a partir del vincle amb l’alumne el benestar emocional per poder abordar aprenentatges de forma significativa i funcional.

Categories: Notícia